ποιοι ειμαστε

Vista Novus

Η Vista Novus ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στον τομέα των περιφερικών αγγειακών παθήσεων , αναδόμηση καρδιακών τοιχωμάτων και παθήσεων γενικής χειρουργικής, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις.

Σε συνεργασία με τους επαγγελματίες υγείας σχεδιάζουμε και προτείνουμε την πλέον ενδεδειγμένη θεραπεία για την βελτίωση της ποιότητας υγείας των ασθενών.

Το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο , ώστε να παρέχει άμεση υποστήριξη και τεχνογνωσία.

Η γνώση , η μακρόχρονη εμπειρία μας και η εμπιστοσύνη των πελατών (συνεργατών) μας , μας έχουν, επί σειρά ετών, κατατάξει στους πρωτοπόρους στο είδος μας.

VISTA NOVUS

ΟΡΑΜΑ

Να συνεχίσουμε την εδραίωση μας, ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον ιατρικό κλάδο, με υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, τεχνογνωσία και καινοτομία. Παράλληλα να φροντίζουμε, μέσω της τεχνογνωσίας που προσφέρουμε, για την εξέλιξη των πελατών, συνεργατών και εργαζομένων μας. 

Να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο σεβόμενοι το περιβάλλον. Να είμαστε οικονομικά ισχυροί και ανεξάρτητοι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες και μοναδικά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και καινοτόμες λύσεις που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας της υγείας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ​

Επενδύουμε στην παροχή νέων, καινοτόμων, ποιοτικών, ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων. 

Στοχεύουμε στην άμεση αποτελεσματική εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών και των συνεργατών μας. 

Δίνουμε έμφαση στην εξειδίκευση, στην διαρκή εκπαίδευση, στην σύγχρονη διοίκηση, στην προσαρμοστικότητα, στις διαπροσωπικές σχέσεις, στην φερεγγυότητα και στον Κώδικα Συμπεριφοράς.

Αξιολογούμε σημαντικά την ασφάλεια των επαγγελματιών υγείας και των ασθενών τους και φροντίζουμε για την άμεση ιχνηλασιμότητα των προϊόντων μας.

ΑΞΙΕΣ

Σεβασμός στον άνθρωπο και τις ηθικές αξίες: ακεραιότητα, διαφάνεια, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, διακριτικότητα.
Ηγεσία, καινοτομία, ταχύτητα, ποιότητα, βελτίωση, συνέπεια, αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, σταθερότητα.
Ομαδικό πνεύμα, αρμονική συνεργασία, αλληλοσεβασμός, μεθοδικότητα, προθυμία, δίκαιη μεταχείριση, ανάπτυξη και ανταμοιβή. ​