Προχωράμε μαζί στο μέλλον Προχωράμε μαζί στο μέλλον Προχωράμε μαζί στο μέλλον

Vista Medical

Η Vista Medical ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στον τομέα των περιφερικών αγγειακών παθήσεων, αναδόμηση καρδιακών τοιχωμάτων και επεμβάσεων γενικής χειρουργικής, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις. Σε συνεργασία με τους επαγγελματίες υγείας σχεδιάζουμε και προτείνουμε την πλέον ενδεδειγμένη θεραπεία για την βελτίωση της ποιότητας υγείας των ασθενών. Το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο, ώστε να παρέχει άμεση υποστήριξη και τεχνογνωσία. Η γνώση, η μακρόχρονη εμπειρία μας και η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, μας έχουν, επί σειρά ετών, κατατάξει στους πρωτοπόρους στο είδος μας

Our about

Alternate numbers

1 %
Support
1 %
Developing
1 %
Customers

Οι βασικοί άξονες

Η Vista Medical fjsdfsdkjffljflf/......

  • Να χρησιμοποιούμε τη γνώση και την εμπειρία μας ώστε να παρέχουμε αποτελεσματική και έγκαιρη υποστήριξη στους Επαγγελματίες Υγείας με καινοτόμα, ποιοτικά προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο και πιο υγιείς.
  • Να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο σεβόμενοι το περιβάλλον.
  • Να παραμένουμε ανεξάρτητοι και οικονομικά ισχυροί.

  • Να προσφέρουμε πρωτοπόρες ιατρικές υπηρεσίες που συμβάλουν στην βελτίωση των αποτελεσμάτων, στην ανθρωποκεντρική υγειονομική περίθαλψη και την αύξηση της αξίας.

  • Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ηθικές αξίες εστιάζουμε στους ιατρούς και τους ασθενείς. Συνδέουμε την επιστήμη με την τεχνολογία, συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τις επεμβατικές λύσεις.

  • Στόχος μας η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών και προσδοκιών των Επαγγελματιών Υγείας με σκοπό να βοηθήσουμε τους ασθενείς τους να ζήσουν περισσότερο και πιο υγιείς.
  • Συνεχής μας προσπάθεια η διαφοροποίηση μέσω της προσφοράς καινοτόμων, μοναδικών προϊόντων και της παροχής εξειδικευμένης επιστημονικής υποστήριξης.
  • Προτεραιότητα μας η ασφαλής και αποτελεσματική αντιμετώπιση και των πλέον περίπλοκων περιστατικών.
  • Υποστήριξη, Γνώση, Εμπιστοσύνη για μια ζωή.
VISTA MEDICAL

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

gore-logo

Ο Οίκος W.L.Gore® & Associates για περισσότερα από 40 χρόνια κατασκευάζει αγγειακά μοσχεύματα, ενδοαγγειακές και επεμβατικές συσκευές, χειρουργικά πλέγματα, ράμματα και ενισχυτικά υλικά συρραφής που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες του τομέα της υγείας για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών παγκοσμίως.

Η εταιρεία VISTA MEDICAL είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας GORE® μιας παγκόσμιας εταιρείας με γνώμονα την τεχνολογία που βασίζεται στην επιχειρηματική καινοτομία, την ακεραιότητα και την ομαδική εργασία.

Βαθιά γνώση της αγοράς

Επιστημονική κατάρτιση

Άμεση ανταπόκριση & εξυπηρέτηση 24/7

Καινοτομία και εμπιστοσύνη

Προϊόντα

Η Vista Medical ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στον τομέα των περιφερικών αγγειακών παθήσεων…………….

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.